El Barça de Guardiola, campió per tercer any consecutiu

• Guanya la lliga a València amb un empat amb el Llevant (1-1) · Guardiola ha guanyat totes les lligues des que entrena el Barça

11.05.2011 - 21:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Barça s’ha proclamat campió de lliga per tercer any consecutiu amb un empat a València amb el Llevant (1-1). Quan encara falten dos partits per acabar la temporada, els blau-grana avantatgen de sis punts el Madrid i ja són campions. L’entrenador Josep Guardiola ha portat el seu equip a guanyar totes les lligues des que ell va assumir el càrrec fa tres temporades. Els gol del Barça l’ha fet Keita a la primera part, i després l’ha empatat Caicedo, del Llevant. Una de les notes més destacades del partit ha estat la presència d’Abidal a l’onze titular dos mesos després de l’operació per un tumor al fetge.

Per tercer any consecutiu, el Barça acabarà la temporada fregant els cent punts i amb una superioritat molt gran en el joc. Quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit, l’esclat d’alegria s’ha desfermat entre els jugadors i un Guardiola que s’ha emocionat molt. Els jugadors s’han abraçat al mig del camp i han destapat ampolles de cava. L’afició del Barça, però també la del Llevant, s’han alçat quan quedava només un minut pel final del partit i han celebrat el títol de campions a crits de ‘Guardiola, Guardiola…’.