Unes 150 persones es van concentrar davant del Teatre del Raval per reivindicar TV3 a l’arribada de Camps

  • Entre el cinisme i el menyspreu, el president, envoltat de crits de "Volem TV3" i "Canal 9 no val res, que ens tornen TV3", va saludar els manifestants i va fer que els fotógrafs el fotografiaren amb ells de fons

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.03.2011 - 18:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La concentració havia estat convocada en un sol dia, via facebook, correus electrònics i trucades entre la gent, en saber de la vinguda de Camps a la ciutat, per a inaugurar les reformes que s’han dut a terme al Teatre del Raval, i que possibilitaran que torne a ser utilitzat per dur-hi a terme activitats teatrals.

Unes 150 persones van resposndre a aquesta convocatòria, amb cartells de “Volem TV3” i algunes de les pancartes que van acompanyar fa dues setmanes la gran manifestació celebrada a la ciutat. En arribar les diferents autoritats –l’alcalde Alberto Fabra, el vicepresident Vicente Rambla, el president de la Diputació Carlos Fabra– els congregats van alternar els crits de “Volem TV3” i “Canal 9 no val res, que ens tornen TV3″, amb altres aludint als casos de corrupció i l'”escàndol dels vestits”. Ara bé, va ser en arribar Camps quan la cridadissa es va fer enorme, en reivindicació de la televisió arrabassada. El president, però, envoltat de la nombrosa policia d’uniforme i de paisà que l’acompanyava, no ho va dubtar: hv baixar sonrient, va saludar els manifestants com si foren seguidors que l’aclamaren, i fins i tot es va col.locat al seu davant, incitant els fotògrafs presents a fotografiar-lo amb els concentrats i les seues pancartes com a fons. Després, sempre somrient, va entrar dins del teatre, on s’anava a dur a terme una actuació inaugural.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any