Joan Coscubiela, director de VilaWeb per un dia

  • Ha proposat de fer un tractament a fons del conflicte libi, del tancament de Derbi i de l'exemple de lideratge de Guardiola

VilaWeb
Redacció
09.03.2011 - 17:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Joan Coscubiela és avui l’últim director convidat de ‘Quinze directors per un dia‘ amb què VilaWeb celebra el seu quinzè aniversari. Coscubiela ha participat en el consell de redacció, en què ha proposat que es fes un tractament més a fons d’algunes qüestions d’actualitat: analitzar el perquè de la paradoxa del model de lideratge de Guardiola, tan elogiat i poc dut a terme; explicar les raons per les quals les inversions líbies a Occident han transformat l’antic revolucionari en un aliat, i aprofundir en el fet que el tancament de Derbi és un símptoma d’un problema de fons de les empreses catalanes. Coscubiela també ha participat en un xat amb els lectors que podeu consultar aquí.

‘Quinze directors per un dia’, proposta de celebració dels quinze anys de VilaWeb, ha fet venir a la redacció de VilaWeb quinze personalitats d’origen i trajectòria ben diversos. Abans de Cosubiela, l’última directora convidada fou la monja benedictina Teresa Forcades. També ho han estat, directors convidats, el cantant del grup Obrint Pas Xavi Sarrià, l’activista Simona Levi, el periodista científic i escriptor Martí Domínguez, el cantant de Mishima David Carabén, l’escriptora Najat El Hachmi, el verbívor, escriptor i enigmista, Màrius Serra, l’escriptor Joan-Lluís Lluís, el president de la companyia aèria Spanair, Ferran Soriano, el dissenyador gràfic Amèrica Sánchez, el periodista i humorista Queco Novell, l’escriptor Biel Mesquida i el director de cinema Albert Serra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any