Teatre al Carrer.

VilaWeb
Redacció
09.06.2001 - 07:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures


Viladecans acollirà entre els dies 5 i 8 de juliol la XII edició del Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer, en què es realitzaran més de 200 representacions. Unes 70 companyies de tot el món donaran a conèixer al municipi del Baix Llobregat les principals tendències d’aquest tipus de teatre, molt arrelat al centre i nord d’Europa. En aquesta ocasió, el protagonisme serà per a les 28 companyies catalanes, que representaran durant el festival actuacions de pallassos, dansa infantil, titelles i espectacles musicals. Entre els espectacles de companyies catalanes destaquen “Matx d’improvisació”, de la companyia Matx de Barcelona, “1984, el Gran Germà et vigila”, de PVC Teatre, o “Fonomic”, de TNT Teatre.

Els carrers de Viladecans estaran presos per pallassos i titelles com Pengim-Penjam, amb “El Moliner”, Cop de clown amb “Contes de Clown”, El Negre i el Flac amb “Buffonatt” o Suc de Ruc amb “Tataxan”, entre moltes altres actuacions. Els carrers de Viladecans acolliran durant quatre dies una gran quantitat d’actuacions, que es realitzaran en qualsevol racó de la ciutat.


L’any passat l’Ajuntament de Viladecans va haver de suspendre aquest festival el mateix dia en què ja havien arribat totes les companyies internacionals, a causa de l’accident d’autobús de Golmayo (Sòria), en el qual van morir alumnes i monitors del col·legi Modolell de Viladecans.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any