Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  13.09.2002  13:37

Una empresa de Sant Cugat vol comprar Napster

Men?ame
 

Private Media Group, l'empresa de continguts pornogràfics més important del planeta i amb seu a Sant Cugat del Vallès, va presentar ahir una oferta als propietaris del servidor Napster per la compra de la marca i del domini. Private, que és l'única empresa catalana que cotitza al Nasdaq, vol ordir una xarxa d'intercanvi de materials per a adults a l'estil de la que oferia Napster amb els arxius musicals. L'oferta feta pública pel president i director general de la firma, Charles Prast, es basa en la cessió als propietaris de Napster d'un milió d'accions de Private, valorades en 2,4 milions de dòlars. Amb la compra de Napster, Private miraria de posar fi a les moltes conculcacions de drets d'autor amb què topa la indústria lúdica per a adults a internet; de fet, hom calcula que un 35% de tots els continguts descarregats de servidors 'peer-to-peer' o P2P (que connecten directament els ordinadors dels usuaris en línia) són per a adults.
L'oferta de Private arriba pocs dies després de la decisió del jutge que administra la fallida de Napster d'impedir-ne la compra al grup multimèdia alemany Bertelsmann.