Notícies

Dimarts  23.06.2015  13:56

Màrius Serra espia i explica una conversa anticatalanista de Ferran Toutain

Men?ame
 

En aquesta pàgina hi havia un article on explicàvem un fet que havia passat a Twitter. Concretament, uns piulets de Màrius Serra que relataven una conversa de Ferran Toutain que ell escoltava sense participar-hi.

Màrius Serra ha escrit posteriorment aquest article, en què demana disculpes a Ferran Toutain per les piulades i qüestiona que VilaWeb n'hagués fet un article.

En el moment de publicar-lo, ens va semblar interessant de reflectir i agrupar tot allò que piulava Màrius Serra, perquè descrivia molt bé la manera d'explicar-se d'un dels fundadors de Ciutadans. Tanmateix, no vam tenir en compte, com hauria calgut, el context d'aquesta conversa.

En vista de tot això que ha passat després, no estem segurs si va ser apropiada la nostra decisió. Continuem pensant que la descripció era interessant, però acceptem que potser no hi havíem d'haver donat tant pes informatiu i entenem que l'amplificació que nosaltres en vam fer va portar l'autor de les piulades a una situació incòmoda, situació que lamentem profundament.

Per aquest motiu hem pensat que valia més retirar l'article i deixar-hi, en canvi, aquesta disculpa pública. Reflexionarem sobre això que ha passat i mirarem d'extreure'n les lliçons.