VilaWeb fa avui vint anys

  • És el primer diari digital europeu en superar les dues dècades d'existència · Un acte el 16 de juny i el redisseny del diari fites de la celebració

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.05.2015 - 01:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 15 de maig de 1995 es penjava als servidors londinencs de Demon la primera versió de VilaWeb. Amb el nom de la Infopista Catalana aquella primera pàgina, que la podeu veure aquí, era un directori dels pocs recursos en català o sobre els Països Catalans que existien aleshores a internet. El logo de Joan Subirats amb tot d’ordinadors transitant amunt i avall el país es convertiria en el primer símbol d’aquest diari digital que avui és el diari digital degà d’Europa.

Vint anys després VilaWeb és un sistema complet d’informació que funciona en múltiples plataformes i suports les 24 hores del dia, en català però també en anglès a través de la seva edició global. Si voleu saber més de la història de VilaWeb us recomanem visitar aquest especial.

Per celebrar els vint anys VilaWeb farà un acte el dia 16 de juny, obert de forma especial als subcriptors i lectors del diari. Així mateix durant l’estiu es presentarà una nova maqueta del diari que oferirà tot de serveis nous als lectors.


Un diari centrat en servir els seus lectors

Durant aquests vint anys VilaWeb ha estat possible gràcies a l’esforç de molts professionals que hi han treballat aportant els seus coneixements i la seva capacitat d’innovació. Però també i sobretot gràcies al suport dels lectors i d’una forma molt especial dels subscriptors del diari.

Els subscriptors han estat la peça clau gràcies al suport econòmic que ofereixen, pagant des de cinc euros al mes, però també amb les seves aportacions editorials, que arriben a la redacció a través d’un contacte diari, especial, amb ells. 

Si no sou subscriptors i us en voleu fer podeu apuntar-vos des d’aquesta pàgina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any