Torregrossa acollia les VI Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell

  • Dimecres, 29, es farà una nova xerrada de primavera

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Torregrossa serà l’amfitriona, el 17 d’octubre, de les VI Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell que organitza, de manera itinerant per la comarca, el Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà. Fins el 15 de juliol hi ha temps per presentar les comunicacions.

Les Jornades es van presentar en l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell, seu del Centre de Recerques, i va anar a càrrec del tresorer del Mascançà, Josep M. Cabau, i l’alcalde de Torregrossa, Josep M. Puig, en representació del municipi amfitrió i que també col·labora en la jornada.

Cabau va destacar que enguany hi hauria una comunicació sobre l’ensenyament a Torregrossa, a càrrec d’Esteve Mestre i Ton Solé, que es mirarà de mantenir cada any, centrat en el municipi amfitrió.

Per la seva part l’alcalde de Puig es va manifestar satisfet de que Torregrossa aculli la trobada científica i que, espera, serveixi per donar a conèixer el poble.

Les conferències dels comunicants que es podran escoltar a Torregrossa, es podran llegir al proper número de la revista Mascançà, el número 7.

L’acte també va servir per mostra el cartell de les Jornades feet, com els anteriors, per Albert Martínez.

Xerrades de primavara

Per altra banda, dimecres, 29, a les vuit del vespre, al Centre Cultural de Mollerussa tindrà lloc la xerrada “El paisatge toponímic del Pla d’Urgell: una visió panoràmica de conjunt” a càrrec de Moisés Selfa.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any