Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.01.2015  09:00

Estudiants de Teràpia Ocupacional de la UVic podran fer pràctiques a la Llar Residència de Manlleu

Ho fan posible als acords signats entre la UVic i Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

Men?ame
 

El rector de la UVic- UCC, Jordi Montaña, i Mercè Generó, gerent del la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona van signar dimarts dos convenis de col·laboració, un de cooperació educativa i un d’específic, que permetran impulsar la incorporació d’estudiants del Grau de Teràpia Ocupacional de la UVic com a voluntaris a la Llar Residència de Manlleu.

Els estudiants que ho desitgin podran desenvolupar l’activitat voluntària durant un període de tres mesos a la Llar Residència de Manlleu i l’experiència se’ls computarà com a pràctiques acadèmiques gràcies a la tutorització tant de la Llar Residència com des de la mateixa Universitat.
Els estudiants voluntaris ajudaran l’equip interdisciplinari del centre col·laborant en el procés educatiu i assistencial dels residents i ajudant-los en les seves activitats diàries i quotidianes.
La Llar Residència de Manlleu és un servei d’acolliment residencial de caràcter temporal o permanent que acull persones adultes de menys de 65 anys que tenen alguna malaltia mental i no poden viure a la seva llar. Té una capacitat de 30 persones amb trastorn mental sever i compta amb un equip integrat per 16 persones, que donen servei i atenció les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.
Està previst que en un futur no gaire llunyà aquesta experiència de voluntariat es pugui oferir també als estudiants del Grau d’Educació Social.