Setze dies de campanya contra la violència de gènere

  • Aquest article forma part de l'acord de col·laboració entre Global Voices i VilaWeb

VilaWeb
Redacció
02.12.2014 - 11:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per tal de promoure l’acció contra la violència en general i la violència de gènere en particular, el Centre per al Lideratge Global de la Dona (CLGD), amb seu a la Universitat de Rutgers als Estats Units, ha llançat una campanya de 16 dies anomenada ‘De la pau a casa a la pau al món’.  Amb data d’inici el 25 de novembre, els participants de la campanya ‘destacaran la natura sistèmica de la violència de gènere i el militarisme que incentiva la desigualtat i la discriminació’.

Global Voices Online participarà en aquesta campanya; publicarem les històries, debats i converses a les xarxes socials d’arreu del món sobre la violència a la societat i la violència contra la dona.  

La campanya té també l’objectiu d’incrementar la concienciació sobre el fet que molts governs prioritzin la despesa en armament abans que el finançament destinat a educació, igualtat i seguretat. Tot i el reconeixement de la violència de gènere com a un tema de salut pública i de drets humans per part d’organitzacions internacionals, la baixa prioritat en les agendes de desenvolupament internacional continua sent alarmantment baix.

Podeu llegir l’article sencer ací.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any