NotÝcies

Dimartsá 30.12.2014á 06:00

'Els Pa´sos Catalans decidim autodeterminaciˇ', lema de la manifestaciˇ de la Diada de Mallorca

La marxa surt a les 18.00 del passeig del Born de Palma

Men?ame
 

El sobiranisme mallorquí es manifesta aquest vespre, com és tradicional la vigília de la Diada de Mallorca. Amb el lema 'Els Països Catalans decidim autodeterminació', la plataforma 31-D ha fet una crida a sortir als carrers de Palma per reivindicar el dret de decidir dels catalans. La marxa arrenca a les sis del vespre del passeig del Born de Palma i anirà fins a la plaça del Tub. D'aquesta manera culmina un farcida agenda d'actes que van començar fa més d'una setmana per commemorar la festa de l'estendard. 

La plataforma 31-D és l'encarregada d'organitzar cada 30 de desembre la manifestació unitària de la Diada. En formen part l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Esquerra Republicana, Grup Blanquerna, Iniciativa Verds, PSM-Entesa, JEN-PSM, JERC, STEI-i i Ateneu Pere Mascaró. 

Aquest vespre mateix hi ha prevists més actes. Per exemple, a Santa Margalida hi haurà una glosada a càrrec de Mateu Matas 'Xurí' i Llorenç Cloquell, a les 20.30. I, en acabat, es farà una xocolatada popular. 

A la mateixa hora a la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, hi actuaran els grups Arreu, Per Força i Xarxa i també hi haurà música a càrrec de diversos disc-jòqueis.