Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.12.2014  14:27

Autor/s: ACN

La fiscalia espanyola ja ha rebut les autoinculpacions de Turull, Rovira, Camats i Fernàndez

Ho ha notificat a la fiscalia catalana com a òrgan territorialment competent

Men?ame
 

La Fiscalia General de l'Estat ha enviat una carta a Jordi Turull, Marta Rovira, Dolors Camats i David Fernàndez on els notifica que ha rebut la carta d'autoinculpació pel 9-N que van fer arribar a Eduardo Torres-Dulce el 20 de novembre. 'Queda constància del seu escrit [...] i es procedeix a traslladar-lo a la Fiscalia de la comunitat autònoma de Catalunya, com a territorialment competent, per al seu degut coneixement', diu el text, que signa el fiscal en cap de la secretaria tècnica, Jaime Moreno Verdejo. La carta que han rebut els portaveus dels grups parlamentaris de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP té data del 26 de novembre.

En la carta del 20 de novembre, Turull, Rovira, Camats i Fernàndez recordaven que el ple del 13 de novembre havia aprovat una moció en contra que s'exigissin responsabilitats pel 9-N per la via judicial. A més, la cambra assumia de manera 'solemne i col·lectiva' les conseqüències que se'n puguin derivar. El text deia també que admetien ser 'mandants i coautors' de les accions que s'imputessin al govern derivades de l'organització del procés participatiu.