Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  29.11.2014  13:23

L'ANC, per una candidatura unitària i transversal

Demana que es convoquin eleccions per al febrer i valora com un 'bon punt de partida' la proposta de llista d'Artur Mas

Men?ame
 

L'Assemblea Nacional Catalana ha presentat aquest migdia la 'Declaració de Cornellà', on aposta per un avançament electoral i una candidatura unitària i transversal. La proposta de l'ANC és que les eleccions es facin al febrer, de manera que a la primavera quedi constituït el nou parlament. Sobre la proposta del president Artur Mas, la valora com 'un bon punt de partida' per a fer una candidatura transversal 'que tingui com a principal objectiu l'assoliment de la independència nacional en el termini més breu possible'. 

En aquest sentit, l'ANC diu que es compromet 'a implicar-se a fons' per fer possible una candidatura unitària 'que representi i inclogui totes i cadascuna de les diverses sensibilitats socials i polítiques del sobiranisme'. I defensa fer a partir d'ara una feina col·lectiva per fer possible 'la unitat política i social', començant 'per definit el què i el com', decidir tot seguit el quan, i 'només en última instància', el qui. 

Podeu llegir íntegra la Declaració de Cornellà de Llobregat de l'ANC.