Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  29.10.2014  13:37

Militars espanyols estripen una estelada a Sant Pere de Rodes

Segons testimonis, els fets s'han produït durant unes maniobres d'una quarantena de soldats al castell de Sant Salvador de Verdera

Men?ame
 

Uns militars espanyols que feien maniobres per la zona de Sant Pere de Rodes, al cap de Creus, han intentat d'arrencar avui al matí una estelada que hi havia al castell de Sant Salvador de Verdera. Segons testimonis presencials, no han aconseguit d'arrencar-la del tot i l'han estripada.

Els fets han passat al matí, quan un grup de quaranta militars espanyols han pujat al castell de Sant Salvador de Verdera.

Ací podeu veure com ha quedat l'estelada després del pas dels soldats:

Poques hores després, un jove s'ha enfilat al pal d'on ha estat arrencada la bandera per col·locar-ne una de nova. El jove, que ha actuat tot sol, ha penjat una estelada de menors dimensions a l'espera que aquest cap de setmana es substitueixin la que ha estat estripada pels militars. Segons han explicat els testimonis que han presenciat els fets, els militars no han acabat d'arrencar l'estelada perquè han detectat que els treballadors del monestir els observaven.