Dolors Camats tampoc no anirà a votar en el nou 9-N

  • 'No volem participar en una confusió', diu la coordinadora d'ICV

VilaWeb
Redacció
21.10.2014 - 09:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La posició de Joan Herrera de no anar a votar el 9 de novembre és una posició de partit, compartida per Dolors Camats. Així ho ha dit la coordinadora d’ICV en una entrevista a TV3. ‘El dia 9 de novembre el Joan i la Dolors serem al carrer, però no volem participar en una confusió’, ha dit Camats, que ha retret al govern que impulsi una votació ‘ procediment de la qual la gent no entén, i que no sabem quins efectes tindrà el dia 10’. I ha afegit: ‘És clar que la gent té ganes de votar. I té ganes de votar bé’.

En canvi, Camats diu que Iniciativa convocarà mobilitzacions davant dels col·legis el dia 9. ‘Volem mobilitzar la gent als col·legis electorals, i volem quantificar-la amb signatures’, ha dit Camats. I ha afegit: ‘Serem al carrer de forma massiva i mobilitzada, i estarem al costat de la gent de l’ANC’.

Una altra de les propostes que ha fet ICV és que el diumenge 9 de novembre el parlament faci un ple extraordinari per a palesar que l’estat espanyol impedeix al poble de Catalunya de votar en una consulta o en un referèndum com l’escocès.

Dit això, Camats també ha demanat a Mas que aclareixi el calendari i que convoqui aviat eleccions anticipades.

Notícies relacionades:

La CUP lamenta que se’ls utilitzi com ‘arma llancívola’ entre partits 

El 9-N tensa la corda entre el govern i els partits d’esquerres

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any