Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dijous  16.10.2014  20:00

300 contes per a un Tricentenari: Les tafaneres

VilaWeb publica enguany un conte tradicional cada dia, en vídeo, relatat pel rondallaire Albert Estengre

Men?ame
 

Cap allà al Montseny diuen que hi ha un poble on totes les dones són molt tafaneres. En són tant que una vegada fins i tot van perdre tot un dia al davant del poble d’una casa! Els va passar per ficar el nas allà on ningú les demanava. La casa del davant d’on eren era la d’un traginer. Les dones van veure que el traginer va sortir de casa ben d’hora al matí per fer feina i que una mica més tard el mossèn entrava a casa del traginer quan no hi era, quan només hi havia la dona del traginer a dins. Les dones tafaneres es van quedar allà davant per intentar esbrinar quanta estona s’hi estava el mossèn. Si voleu saber si van aconsegir què passava, millor que mireu el conte d’avui: Les tafaneres.

VilaWeb publica cada dia de l'any, de dilluns a dissabte, un conte tradicional del nostre país, en vídeo i per a tots els públics, explicat per Albert Estengre. Podeu seguir-los i comentar-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #300contes.