Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.06.2014  06:00

Una ruta en català per Edimburg per a entendre el referèndum escocès

Passa pel castell medieval, la catedral de Saint Giles, el Museu Nacional d’Escòcia, el Palau Reial de Holyrood i la seu del parlament.

Men?ame
 

Amb la intenció d'unir turisme i informació relacionada amb el referèndum sobre la independència del 18 de setembre vinent a Escòcia, dos periodistes catalans establerts a Edimburg proposen una ruta per Edimburg per a explicar les interioritats del procés sobiranista escocès als turistes. A més, amb aquest itinerari guiat Oriol Gracià i Dani Vilaseca es proposen de destacar els nombrosos detalls que uneixen Escòcia i Catalunya, 'dues nacions que viuen molt més de cara que no pas d’esquena, encara que no ho sàpiguen'.

El Referendum Tour és adequat per a tothom qui vulgui descobrir quina relació hi ha entre Escòcia, el rei Jaume I i Fèlix Millet, o per a qui vulgui saber per què l’11 de setembre també és una data transcendental en la història escocesa.

La ruta a peu per la capital del país passa pel castell medieval, la catedral de Saint Giles, el Museu Nacional d’Escòcia, el Palau Reial de Holyrood i la seu del parlament.