Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  01.06.2014  06:00

La policia espanyola es desplega a Barcelona

Els manifestants eviten les zones on eren presents

Men?ame
 

La policia espanyola va protagonitzar ahir a la nit un sorprenent desplegament a Barcelona. Anys després d'haver estat substituits pels Mossos un grup important d'anti-avalots es va desplegar a la ciutat prenent posicions en tots els edificis que dependen de l'administració estatal. Això és un fet nou, vinculat a l'arribada aquesta setmana de diverses unitats a Calella, tal i com explicàvem dijous a Vilaweb.

Tanmateix la manifestació en suport de Can Vies es va moure per la ciutat de manera que va evitar passar per qualsevol dels edificis on els anti-avalots de la policia espanyola eren desplegats. Si s'hagués produit la primera intervenció en anys dels anti-avalots espanyols a Barcelona possiblement hauria desencadenat una notable polèmica política.

El govern de la Generalitat s'ha incomodat davant aquesta presència, que el govern espanyol justifica afirmant que el control dels establiments de l'estat a Catalunya és responsabilitat del CNP i la Guàrdia Civil i no dels Mossos.

Informació relacionada:

Concentració d'antiavalots de la policia espanyola a Calella

Men?ame