Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  11.05.2014  09:59

No a l'aprovat general

La proposta es va votar a l'assemblea general de docents que es va fer el dijous vespre a l'IES Can Peu Blanc de Sa Pobla.

Men?ame
 

Els docents rebutgen de manera massiva l'aprovat general a les escoles de les Illes. La proposta es va votar a l'assemblea general que es va fer el dijous vespre a l'IES Can Peu Blanc de Sa Pobla. Aproximadament el 80% dels representants dels centres, que han votat a mà alçada, han dit 'no' a aquesta iniciativa.

La proposta, per poder-se aprovar, hauria hagut de menester el 70% dels vots. L'Assemblea de Docents utilitza aquest sistema en qüestions que podrien suposar la divisió del col·lectiu. Amb tot, la postura dels devers 100 representants dels centres educatius ha estat majoritàriament contrària a l'aprovat general.

El que l'Assemblea de Docents ha aprovat a Sa Pobla evita un escenari d'aprovat general coordinat, però no exclou la possibilitat que la mesura s'apliqui en alguns casos i instituts.