Notícies

Dijous  24.04.2014  06:00

Qui és qui a Societat Civil Catalana

Retrat dels membres de la nova plataforma unionista

Men?ame
 

Societat Civil Catalana (SCC) és la nova associació unionista que es presentà ahir al Teatre Victòria de Barcelona. És registrada al carrer dels Aforers (així consta a la web, tot i que només existeix un carrer dels Afores) de Ripollet, ciutat del president provisional de l'entitat. Alguns dels impulsors de l'entitat són aquests:

President provisional. Josep Rosiñol Lorenzo (Ripollet, 1970). Periodista de Libertad Digital. Viu a Sant Cugat. És comercial en una empresa. No vol dir el nom de l'empresa. Escriu el bloc Diario de un no nacionalista

Javier Barraycoa (Barcelona, 1963). Professor de la Universitat Abat Oliva. Filòsof. Autor del llibre 'Cataluña Hispana' i 'Historias ocultas del nacionalismo catalán'.

José Domingo Domingo (Barcelona, 1959). Ex-diputat de Ciutadans. Fundador d'Espanya i Catalans, una altra plataforma unionista. Funcionari del cos superior de lletrats de l'Administració de la Seguretat Social espanyola.

Josep Ramon Bosch i Codina (Santpedor, 1963). Directiu de Sunster Iberia SL. Un dels fundadors de Somatemps, plataforma unionista.

Isabel Porcel González (Manresa, 1987). Advocada de dret administratiu i urbanístic. Treballa al despatx Massagué Verdeny. Ha treballat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. 

Joaquim Coll i Amargós. Funcionari tècnic de la Diputació de Barcelona. Historiador.

Ana Maria Lindin. Advocada de Piñol Lindin.

Susana Beltrán i García (Barcelona, 1966). Professora de dret de la UAB.

Ferran Brunet. Professor d'economia de la UAB.