Sardanes i Goigs amb la Colla Canigonenca

  • Aquesta, tarda a les 16h30 a la Plaça verdum de Perpinyà, podreu gaudir d'una ballada de sardanes i els goig de Pasqua amb la Colla Canigonenca ...>>
    Ds. 19 d'abril del 2014

VilaWeb
Redacció
19.04.2014 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una ballada de sardanes, i uns goigs proposat per la regidoria d’afers catalans de l’ajuntament de Perpinyà, el responsable de la qual és, ara, l’adjunt al batlle i president de Unitat Catalana, Brice Lafontaine, proposats juntament amb la Missió de les Relacions Internacionals i del Desenvolupament Territorial de l’Aglomeració Perpinyà-Mediterrània, amb motiu de les festes de Pasqua.

Inicialment programat per a la Plaça de la República, finalment s’ha traslladat a la Plaça Verdum on, aquesta vegada, serà la Colla Canigonenca l’encarregada de fer ballar als perpinyanesos que ho desitgen. Per altre costat s’ha de saber que els Goigs són una tradició catalana, també coneguda ‘al sud’ com caramelles, que es canten la vetlla de Pasqua. No només a Perpinyà, si no també a llocs com a Tuïr, Millars o Illa i, pocs anys enrere a molts pobles i pobles, i també són tradició a l’altre costat de l’Albera.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any