Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  19.03.2014  17:33

Com fer-se soci de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Les amenaces des d'Espanya han disparat les peticions per associar-se a l'entitat independentista

Men?ame
 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) és al punt de mira. Així ho veu la presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, després dels editorials acusadors i amenaçadors dels diaris ABC i El País i de les declaracions del candidat de Ciutadans, Juan Carlos Girauta. Les amenaces rebudes han generat una campanya de solidaritat amb l'entitat que es tradueix amb noves altes de socis.

Per fer-se soci, cal obrir el formulari que l'entitat ofereix a la pàgina web, omplir-lo i enviar-lo. També es pot fer la sol·licitud a les paradetes que l'entitat instal·la al carrer o als actes públics que organitza. Per omplir el formulari de sol·licitud cal tenir a mà les dades personals, d'identificació oficial (DNI), i les dades de l'entitat bancària per a la domiciliació de quotes.

A l'hora d'omplir el formulari, el nou soci pot optar per rebre informació d'una assemblea territorial concreta i quedar-hi vinculat directament. També pot triar una de les sectorials de l'entitat, que sovint estan vinculades a àmbits professionals.

Les quotes són trimestrals. El preu és de 4 euros mensuals --3 euros per a jubilats, desocupats i estudiants-- i 10 euros mensuals per a famílies (tres o més membres de la mateixa unitat familiar). Pels que es donin d'alta aquests dies, el primer cobrament anual es fa el primer d'abril; el segon, l'1 de juliol; el tercer, l'1 d'octubre; i el quart, l'1 de gener.