Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver porten al Cirvianum el seu univers personal

  • El concert es va estrenar el 12 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic

VilaWeb
Redacció
06.02.2014 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Teatre Cirvianum acollirà, aquest divendres, a partir de les 9 del vespre, la trobada de tres artistes genuïns, tres genis de la música que conflueixen en un espectacle diferent i original, en el qual s’amalgama l’essència de les seves capacitats compositives i interpretatives. Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver compartiran escenari en un dels concerts més interessants de l’actual panorama musical català.

Acompanyats de músics tan solvents com Antonio Fidel, al baix, i Xarli Oliver, a la bateria, Sisa, Portet i Oliver desgranen una part de la seva producció musical i exploren nous horitzons creatius, en una trobada batejada com a ‘Cançó galàctica, intercomarcal i d’ultramar’. Entre tots tres sumem prop de quatre-centes cançons, tot un univers que, en realitat, són tres de diferents units per un fil invisible que els més agosarats denominen tradició.

El concert que es podrà veure a Torelló es va estrenar el passat 12 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic. La unió d’aquest trio d’asos del pop català, propiciada per Ramon Muntaner, és un esdeveniment històric, perquè representa una oportunitat única d’escoltar temes emblemàtics dels seus respectius repertoris, amb arranjaments adequats per a una ocasió tan especial.

Jaume Sisa exerceix el rol de mestre de cerimònies, tot i que el protagonisme al llarg de l’espectacle és compartit. Entrellaçant els repertoris dels tres artistes, es podran escoltar cançons com ‘Sunny day’, ‘Surfistes a càmera lenta’, ‘El fill del mestre’, ‘La Rambla’, ‘La Primera comunió ‘, ‘Hansel i Gretel’, ‘Boletaires’, ‘Homes i dones del capdret’, ‘Final feliç’, ‘Petit Homenet de Muntanya’ o ‘Coristes i Numismàtics’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any