Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  05.02.2014  11:10

La UJI reemetrà per internet i en circuit tancat TV3 i Catalunya Ràdio

Segons diu el seu consell de direcció, "l'objectiu és defensar els únics mitjans que encara poden oferir informació en la nostra llengua ací al País Valencià"

Men?ame
 

El consell de direcció de la Universitat Jaume I ha pres la decisió de "reemetre el senyal tant de TV3 com de Catalunya Ràdio, mitjançant internet i el nostre circuit tancat". Aquest acord va ser pres per unanimitat al si d'aquest consell de direcció, la qual cosa significa que va ser recolzat pels diferents sectors que s'hi troben representats.

El consell de govern diu que "tancar les emissions de Catalunya Ràdio és un atemptat més contra la llengua dels valencians, que queda totalment desvalguda. Primer van ser els repetidors de TV3, després el cessament de tota activitat de RTVV, que va suposar l'atac més greu a la llengua i cultura pròpies perpetrat per cap govern des de la restauració de la democràcia, i ara Catalunya Ràdio".

"Amb el seu tancament, no queda cap emissió autonòmica, ni pública ni privada, que cobrisca tot el territori i emeta en la llengua pròpia del poble valencià. Des de la Universitat Jaume I no ho podem acceptar, i animem tota la comunitat universitària i el conjunt de la ciutadania a fer una crida comuna per reivindicar als governs autonòmic i central un canvi de política comunicativa i cultural"