Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  22.12.2013  06:00

La Vanguardia també publica una enquesta qüestionant la victòria del sí

Una setmana després de la d'El Periódico, el rotatiu de Godó diu que els contraris a la independència empatarien amb els favorables

Men?ame
 

Quan encara no s'han acabat els comentaris sobre l'enquesta publicada fa una setmana per El Periódico, avui La Vanguardia en publica una altra que també anuncia que l'independentisme no guanyaria el referèndum. Segons l'enquesta del diari del Grup Godó, partidaris i contraris a la independència empatarien amb el 44,9% dels vots cadascun.

L'enquesta de La Vanguardia afirma que 73% dels enquestats volen ésser preguntats en referèndum i que un 56% voldria que Catalunya es constituís en estat. La possibilitat de l'anomenada 'tercera via', que segons La Vanguardia passaria per un pacte fiscal i un blindatge de competències i cultural, aconseguiria un suport del 67,1%.

Una altra dada que aporta l'enquesta de La Vanguardia és que només un 38% dels enquestats creu que el 9 de novembre vinent es farà la consulta.


Informació relacionada:

El Periódico entra en campanya (14-12-2013)

Miquel Almirall: Com manipula El Periódico l’enquesta del GESOP (14-12-2013)

Miquel Almirall: GESOP intenta justificar la portada d'El Periódico (22-12-2103)