Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  06.11.2013  06:00

Un històric dirigent socialista escocès fa campanya per la independència

'Hem de confiar en Alex Salmond i en l'SNP', diu Sir Charles Gray

Men?ame
 

Un dels dirigents històrics del socialisme escocès, Sir Charles Gray, va anunciar ahir el suport a la independència d'Escòcia, segons que informava la BBC. Gray, amb gairebé mig segle de carrera política durant la qual fou el dirigent del consell regional de Stratchclyde, diu que votarà sí a la independència en el referèndum del setembre de l'any que ve. 'Hem de confiar en Alex Salmond i en l'SNP per haver arribat fins en aquest punt del procés', va dir.

Va fer una crida als simpatitzants socialistes a aprofitar 'aquesta oportunitat única i votar per la independència d'Escòcia perquè així puguem construir la mena de país que volem per a les nostres famílies i per a les generacions futures, basat en la justícia social i la transparència'.

I va afegir: 'Votar sí és l'única manera d'assegurar que Escòcia tindrà la mena de govern que la gent d'Escòcia decideixi i que es desempallegarà d'un sistema de Westminster que és fora de l'opinió dels escocesos, de les prioritats i dels valors escocesos i que imposa aquestes polítiques terribles com la taxa dormitori.'

Va explicar que una de les raons per les quals donava suport a la independència era el desig de veure les armes nuclears fora d'Escòcia.

I es va declarar convençut que votar sí el setembre vinent farà que Escòcia avanci i que el socialisme escocès trobi un lloc 'en l'avantguarda de la política escocesa i en la vida escocesa'.