Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  25.09.2013  19:36

Autor/s: ACN

Foment no gosa entrar al Pacte Nacional pel Dret de Decidir

La patronal es limita a subscriure el document de Rigol

Men?ame
 

La Junta Directiva de Foment del Treball ha decidit subscriure el manifest de Joan Rigol sobre el Dret a Decidir però ha descartat l'entrada al Pacte Nacional. Per l'organització, el Pacte Nacional és una plataforma "d'acció política" que "s'allunya de les funcions de Foment com a organització empresarial i els compromisos de representació dels associats". En un comunicat, afegeix la seva voluntat de limitar l'activitat de Foment als interessos del col·lectiu que representa per contribuir al progrés econòmic i social de Catalunya. Foment del Treball, a més, es ratifica en la defensa del Pacte Fiscal i del diàleg institucional com a "instruments òptims" per construir un "marc de convivència"

En aquest sentit, la Junta Directiva de Foment ha subratllat la petició que expressa el document elaborat per Joan Rigol d'establir "un diàleg amb institucions de l'Estat per trobar les condicions legals per a l'exercici d'aquest Dret a Decidir".