Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  20.09.2013  06:00

Bauzá tampoc no assisteix a la Nit de l'Art a Palma per evitar que l'escridassin

La consellera Camps tampoc no hi va · El batlle Isern, escridassat, és obligat a entrar per una altra porta

Men?ame
 

La tradicional Nit de l'Art de Palma, que artistes i expositors aprofiten per mostrar els seus treballs en una gran exposició nocturna i festiva amb les portes obertes, no ha estat enguany una nit normal. Tradicionalment, els màxims representants polítics de les Illes hi assisteixen i es barregen amb els ciutadans. Però ahir ni el president José Ramon Bauzá ni la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, no van anar al Casal Solleric per evitar de ser escridassats pels centenars de ciutadans que els esperaven amb samarretes verdes de protesta, en plena vaga indefinida d'ensenyament i amb la tensió que puja com més va més. Al matí Bauzá no havia assistit a la inauguració del curs universitari pel mateix motiu. Però en l'acte universitari tots els representants del govern van ser estat escridassats i els manifestants van cantar 'L'Estaca' com a protesta (vídeo).

Sí que va assistir a la Nit de l'Art el batlle de Palma, Mateu Isern, que fou increpat amb crits de: 'No hi ha cultura, sense educació!' i 'Dimissió!'. Isern, de fet, no va poder entrar per la porta principal, sinó que hagué d'entrar per la del bar. El vice-president del Consell Insular de Mallorca, Joan Rotger, va haver de ser escortat per la policia quan va voler sortir del local.

També hi van assistir la presidenta del parlament, Margarida Duran; el tinent-batlle d'Economia de Cort, Julio Martínez; el tinent-batlle d'Urbanisme, Jesús Valls; la diputada del PP Ana Maria Aguiló; i el regidor de Cultura, Fernando Guillet. Tots foren fortament escridassats.

Informació relacionada:

Biel Majoral: 'Els mestres han començat la quarta Germania contra l'abús de poder'


El rector de la UIB s'ofereix com a mitjancer entre el govern i la comunitat educativa

Els directors d'escola balears i els inspectors demanen la mediació de la universitat 

El govern Bauzá, inflexible 'per molt que cridin al carrer'