Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  08.09.2013  10:51

Ana Botella, la riota a la xarxa després del fracàs de Madrid 2020

El seu nivell d'anglès la deixa en evidència davant del COI i la premsa internacional

Men?ame
 

L'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha esdevingut objecte de burla a la xarxa arran de la seva participació en la candidatura de Madrid 2020 en la reunió del COI a Buenos Aires. Des d'anit, Botella és 'trending topic' a Twitter, i corre com la pólvora el vídeo de la seva intervenció en un anglès macarrònic venent els encants de la ciutat; el vídeo en versió original, i no pas el doblat de TVE.

Però la intervenció que va deixar més en evidència la batllessa de Madrid i el seu poc domini de l'anglès fou el dia anterior, en una conferència de premsa en què un periodista li preguntava si li semblava una bona decisió que un país amb un 27% de desocupació volgués organitzar uns Jocs Olímpics. Botella, que va voler prescindir dels auriculars de traducció simultània, va acabar responent que Madrid tenia unes grans infrastructures olímpiques. El programa El Intermedio de La Sexta reproduïa i comentava així l'estrambòtica conferència de premsa:

Botella ja va tenir una intervenció polèmica l'any 2005, quan la candidatura de Madrid 2012 va quedar eliminada. Aleshores ho va atribuir al fet que, segons ella, l'aleshores president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, fes un gest de menysteniment a la bandera dels Estats Units. És un àudio de l'ariu de la cadena Ser: