Notícies

Divendres  30.08.2013  06:00

La Via Catalana Internacional es prepara a Lisbona i Munic

Alemanya ja fa la sisena cadena

Men?ame
 

La Via Catalana Internacional es continua omplint a les principals ciutats d'arreu del món. Avui mateix, Lisbona prepara una cadena humana que es farà a les 18.00. La concentració és a la torre de Belém i es fa una crida perquè els assistents hi arribin a les 17.00. El bloc 'Catalunyapresenta' anima tothom a participar en aquesta cadena de la capital portuguesa.

També és el torn de Munic, que la farà a les 19.00, a Marienplatz. L'ex-tècnic del Barça Pep Guardiola, que ara entrena el Bayern de Munic, va anunciar fa una setmana que donaria suport a la concentració a la ciutat bavaresa, tot i no poder-hi participar.

Alemanya ja va protagonitzar cinc cadenes. Diumenge unes dues-centes persones es van reunir a la plaça de Gendarmenmarkt de Berlín, més de cent a Hamburg i una vuitantena a Colònia. A Frankfurt i a Mannheim es van fer dimecres.

Més de quaranta cadenes el cap de setmana

Dissabte i diumenge hi haurà una explosió de cadenes humanes arreu del món. Més que mai, el suport per la independència dels catalans es fa palès: omplirà vint ciutats i vint-i-dues, respectivament. Vegeu-ne aquí la llista:

Dissabte 31 d'agost: Pequín (Xina), Auckland (Nova Zelanda), San José (Costa Rica), Santiago de Xile (Xile), Puebla (Mèxic), Mèxic DF (Mèxic), Tulum (Mèxic),  Guadalajara (Mèxic), Trondheim (Noruega), Oslo (Noruega), Bergen (Noruega), Hèlsinki (Finlàndia), Manchester (Regne Unit), Londres (Regne Unit), Ginebra (Suïssa), Zuric (Suïssa), Johannesburg (Sud-àfrica), Nova York (EUA), Miami (EUA), Houston (EUA).

Diumenge 1 de setembre: Bangkok (Tailàndia), Brisbane (Austràlia), Perth (Austràlia), Sidney (Austràlia), Melbourne (Austràlia), Wellington (Nova Zelanda), Vancouver (Canadà), Mont-real (Canadà), Lima (Perú), Bogotà (Colòmbia), Managua (Nicaragua), Asunción (Paraguai), Estocolm (Suècia), Göteborg (Suècia), Copenhagen (Dinamarca), Brussel·les (Bèlgica), Lausana (Suïssa), Dublín (Irlanda), Prada (República Txeca), Seattle (EUA), Raleigh (EUA), Atlanta (EUA).

Per a participar-hi, l'ANC demana que els interessats emplenin aquest formulari d'inscripció. El dia i el lloc de les cadenes que encara no tinguin data marcada es comunicaran als inscrits per correu electrònic.

Men?ame