Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  01.08.2013  06:00

Procés Constituent se suma a la Via Catalana encerclant la Caixa

Teresa Forcades matisa a VilaWeb que ho fan a iniciativa de l'ANC

Men?ame
 

El Procés Constituent promogut per Teresa Forcades i Arcadi Oliveres prepara per a l'Onze de Setembre una cadena humana pròpia, que encerclarà la seu de la Caixa a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Oliveres ha explicat a VilaWeb que, tenint en compte que la Via Catalana organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) passa per l'avinguda Madrid, relativament a prop de la seu de la Caixa, Procés Constituent farà un llaç amb principi i final al mateix punt de la Via Catalana que envolti els edificis de la seu de la Caixa a la Diagonal. D'aquesta manera volen 'donar sentit social a la diada', perquè la Caixa 'és el principal representant català del sistema que ens ha portat a la crisi'.

Fins ara s'havien anunciat tot d'activitats complementàries de la Via Catalana, però cap no s'havia proposat per al mateix moment en què la Via es formarà. Teresa Forcades ha explicat a VilaWeb que la proposta va ser feta en una reunió en la qual van participar quatre dirigents de l'ANC i membres de Procés Constituent i que la mateixa ANC va convidar explícitament Procés Constituent a incorporar-s'hi amb una acció pròpia i que van suggerir la possibilitat de fer una samarreta diferent. Precisament avui s'ha elegit el disseny d'aquesta samarreta, que ha estat votat pels membres de l'organització, ha guanyat amb 2651 Punts de 554 votants. Podeu veure els dissenys que hi han concursat i la taula final de classificació amb els punts que ha rebut cadascun aquí.