Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  23.05.2013  21:49

Atac blaver a la casa del president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

Men?ame
 

El Grup d'Acció Valencianista (GAV) ha atacat amb pintura la casa de Ramon Ferrer, el president de l'Acadèmia Valencian de la Llengua (AVL). El GAV ja ha vingut protagonitzat accions semblants contra entitats valencianistes. I, de fet, juntament amb España 2000 va protagonitzar un intent de boicot a l'homenatge que es feia el 14 de maig al poeta Vicent Andrés Estellés al seu poble natal, Burjassot. Els agressors es van esperar sense cridar l'atenció fins que va ser el torn del president de l'AVL, Ramon Ferrer.

Aleshores es van alçar i el van insultar i escridassar dient-li 'fill de puta' i 'traïdor'. Els individus van voler intimidar els assistents i els membres del consistori, entre els quals el batlle Jordi Sebastià, amenaçat des de fa mesos per aquests mateixos grups feixistes.

Els atacs al president de l'AVL prenen encara més gravetat institucionalment tenint en compte que té el rang de conseller.

Informació relacionada:

El govern espanyol permet una manifestació ultra dimarts a Burjassot