Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  15.05.2013  12:32

Noves Generacions del PP llança una campanya per a 'desterrar' el terme País Valencià dels carrers

També insta les universitats públiques valencianes a deixar d'utilitzar aquesta terminologia

Men?ame
 

La formació juvenil del PP al País Valencià, Noves Generacions, ha llançat la campanya 'Les coses pel seu nom' perquè 'es desterri' el terme País Valencià dels municipis que encara el mantenen als seus carrers i places, perquè considera que és 'un reconeixement explícit de la paranoia dels Països Catalans'.

El president de Noves Generacions, Juan Carlos Caballero, diu que amb la campanya secunden sense fissures la iniciativa del grup parlamentari popular a les Corts, aprovada avui mateix, perquè no s'admetin a les administracions escrits amb la denominació País Valencià i les accions del Consell presidit per Alberto Fabra 'encaminades en la mateixa direcció'.

Caballero també insta les universitats públiques valencianes a deixar d'utilitzar el terme perquè, afirma, 'no poden mantenir-se com illes que se salten l'estatut (...) amb l'excusa de l'autonomia universitària. Una cosa és l'autonomia universitària i una altra de ben diferent és la manipulació i tergiversació de la realitat'.