El Palau d’Anglesola fa millores per treure trànsit rodat del centre urbà

  • Es condicionen els ressalts per facilitar el pas de vehicles pesants

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
17.04.2013 - 09:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta setmana comencen les obres d’adequació dels ressalts de diferent carrers del Palau d’Anglesola. Es suavitzaran per facilitar el pas de vehicles pesants, evitant que hagi de passar pel centre urbà del poble.

De moment les obres es faran en dotze ressalts. Vuit es troben al camí del cementiri o del Poal i els altres quatre al carrer de la Creueta, al polígon industrial, a tocar de l’autovia A2. Així des la mateixa rotonda (abans del pont de l’autovia) es podrà passar pel polígon, enllaçar amb la circumval·lació que voreja el Palau per l’oest i enganxar amb la carretera de Bellvís i Poal. La idea es que, sobretot, el trànsit pesat passi per aquesta ruta on guanyarà rapidesa, al temps que es guanya en seguretat al centre urbà.

Per l’alcaldessa Montserrat Meseguer “la seguretat vial és un dels principals objectius que s’ha fixat l’Ajuntament del Palau d’Anglesola per la qual cosa estem desenvolupant de forma progressiva un pla de mobilitat integral durant l’actual legislatura”.

Aquesta actuació es duu a terme gràcies a l’aportació de la Diputació de Lleida, que hi invertirà 30.000 euros.

Millora de l’avinguda de Sant Roc

Aquestes obres coincideixen en el temps amb les que fa la Diputació de Lleida a l’avinguda de Sant Roc, el tram urbà de la LV-3321, propietat de la Diputació.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any