Fot-li castanya al catanyol

  • VilaWeb inaugura un concurs amb l'escriptor Pau Vidal · D'avui en vuit n'anunciarem el primer guanyador

VilaWeb
Redacció
05.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Us empipa que us convidin a ‘comprar la teva entrada’? Us fa mal d’ulls quan llegiu ‘xocolata a la tassa’? Us peten els timpans quan us convoquen a ‘les set i mitja’? A partir d’avui, podeu jugar a combatre el catanyol en un nou concurs de VilaWeb: ‘Fot-li castanya al catanyol’. Pau Vidal (@pauetvidal), autor del llibre ‘Catanyol.es. El catanyol es cura‘ (Barcanova), el diccionari més venut de Sant Jordi, us proposarà setmanalment dues catanyolades reals aparegudes en els mitjans de comunicació, orals o escrits, perquè les corregiu. De cada catanyolada, n’indicarem el nivell: de les més estridents (nivell 1) a les més invisibles (nivell 3). El guanyador serà el qui les encerti totes dues i en proposi les solucions més encertades o imaginatives. I el premi que s’endurà serà un lot de llibres.

Les solucions s’han d’enviar a través d’aquest formulari, on haureu d’indicar les vostres dades i especificar la resposta en el camp ‘Catanyolades’. Al camp que hi ha a continuació, ‘Solucions’, hi heu d’escriure les propostes per a corregir-les. La setmana següent direm les solucions i el guanyador del concurs. Pau Vidal recollirà i comentarà les propostes més enginyoses que hagi rebut.

I, ara sí, les primeres catanyolades del concurs:

1. Premsa escrita (nivell 1): ‘Un estudi delata l’americanització del mercat laboral de Barcelona. L’anàlisi revela que la capital catalana capeja la crisi millor amb l’avanç del contracte temporal’ (El Periódico, 3 de juny de 2013, enllaç)

2. Ràdio (nivell 2): (Catalunya Ràdio, 3 de juny, escolteu l’àudio)

FORMULARI PER A ENVIAR LES RESPOSTES

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any