Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  03.03.2013  03:02

Fotografiar les ferides

'Dones mastectomitzades' s'exposa a Ontinyent

Men?ame
 

El Centre Cultural de Caixa Ontinyent acull a partir del 9 de març una interessant exposició de fotografies de Toni Balanzà que sota el títol de 'Dones mastectomitzades' recull material elaborat per al calendari solidari de l'associació Caminem Juntes. Les imatges retraten amb naturalitat els efectes de la mastectomia amb la voluntat de desestigmatitzar-los.

El calendari s'ha editat per tercer any consecutiu, els ingressos de la venda del qual es destinen íntegrament a ajudar l'equip de la doctora Anna Lluch en la investigació sobre la detecció del càncer en dones joves.

L'exposició, organitzada per l'associació Caminem Juntes i el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, s'inaugurarà dissabte 9 de març, a les set de la vesprada, amb la presència del fotògraf Toni Balanzà i de Bea Micó, una de les dones fotografiades. L'acte s'acompanyarà d'un vi d'honor, a més d'un recital i un espectacle de dansa del Ballet Opera.