El sector crític d’Unió carrega contra Duran

  • El Matí demana al dirigent del partit 'que s'aparti' i deixi de jugar amb Catalunya

VilaWeb
Redacció
04.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Matí, col·lectiu crític d’Unió Democràtica, ha respost les recents declaracions del dirigent del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, amb un article titulat ‘Prou, senyor Duran!‘, en el qual li demana ‘que, per dignitat, s’aparti i deixi pas a la il·lusió i l’esperança d’un futur democràtic i pròsper’. Duran va dir divendres que que no hi havia una majoria de catalans favorable a la independència i que no veia Catalunya fora d’Espanya. Unes paraules a les quals aquest cap de setmana s’hi han referit partits de l’oposició i també CiU.

El Matí considera que les paraules de Duran són ‘un desafiament en tota al president de la Generalitat i el mateix programa electoral de CiU’, i les compara amb les de Carme Chacón i José Montilla. Per això li demana que ‘sigui fidel al procés d’emancipació nacional de Catalunya’ i ‘lleialtat a la via oberta cap al somni de la independència per la qual lluita el president Mas’.

I conclou: ‘Catalunya ja no es pot permetre que es jugui més amb ella. Siusplau, senyor Duran, deixi’ns fer el nostre camí. Li demanem que, per dignitat, s’aparti i deixi pas a la il·lusió i l’esperança d’un futur democràtic i pròsper’.

Informació relacionada:

Oriol Pujol nega que hi hagi ‘cap esquerda’ entre Mas i Duran

Camacho aplaudeix Duran per ‘desmuntar l’estratègia de CiU’

Junqueras: ‘Si CiU vol un estat propi, més val que es fiï d’ERC i no de Duran’

Duran intenta frenar l’independentisme de CiU


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any