Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  02.11.2012  06:00

Els Borbons, cada vegada més escridassats

La reina Sofia fou rebuda amb crits a València, però no és un cas aïllat · Recollim els vídeos de les últimes escridassades a la família reial espanyola

Men?ame
 

Centenars de manifestants van escridassar dimecres la reina Sofia quan va arribar a la Llotja de la Seda de València per assistir al lliurament dels Premis Jaume I. La reina espanyola va presidir l'acte, juntament amb Alberto Fabra i Rita Barberà. Tots van ser rebuts amb crits i amb algunes estelades. Aquests últims mesos hi ha hagut uns quants casos en què els membres de la família reial espanyola han estat escridassats. En fem un repàs.

Heus ací el vídeo de l'arribada a València de la reina Sofia, que fou escridassada: 

El 17 de setembre proppassat Felip de Borbó i Letizia foren escridassats en la inauguració del curs escolar de Fuensalida, prop de Toledo:

El 30 d'agost Juan Carlos I fou rebut amb crits i xiulets de protesta a l'arribada a la seu de la Direcció General de Trànsit. Aquell dia, a més, va renyar i pegar el xofer perquè no havia aturat el cotxe on ell volia: 

A Alcalá de Henares, el 23 d'abril, hi va haver insults. Els protestaires deien al príncep Felip que treballés de peó: 

El juny de l'any passat, Felip de Borbó també fou rebut amb crits de protesta a la Universitat Autònoma de Madrid: