Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  24.10.2012  10:30

La llista de totes les candidatures presentades per al 25-N

Hi ha disset formacions polítiques que es presenten a totes quatre circumscripcions

Men?ame
 

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui la llista de candidatures que s'han presentat a les quatre juntes electorals de Catalunya per a les eleccions del 25 de novembre. Hi ha disset formacions polítiques que es presenten en totes quatre. D'entre els partits que han presentat els avals necessaris hi ha la CUP, Pirates de Catalunya i Escons en Blanc, a més de Plataforma per Catalunya i el Pacma.

Els partits que presenten candidatura a tot Catalunya són: PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC-CAT Sí, Solidaritat, Pacma, CUP, Pirates de Catalunya, Ciutadans, Unificació Comunista d'Espanya (UCE), Escons en Blanc, Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), PP, Plataforma per Catalunya (PxC), UPyD, Moviment Social Republicà i Hartos.org (Farts.cat).

El Partit Republicà d'Esquerra-Izquierda Republicana (PRE-IR) es presenta a totes les demarcacions, tret de Tarragona.

Socialistes i Republicans (pel Dret a Decidir) es presenten a Barcelona i Tarragona.

Els partits que només es presenten a Barcelona són el Col·lectiu Corrent Roig, Partit Família i Vida, Via Democràtica, Partit Humanista i Ciudadanos de Centro Democático (CCD).

I, finalment, el Partido del Movimiento Ciudadano 15 de Mayo (15-M) es presenta sols a Tarragona.

Avui s'han publicat al DOGC les candidatures presentades, i el dia 30 s'hi publicaran les candidatures proclamades, després d'un període de sis dies de validació dels avals presentants.


Informació relacionada:

Què cal fer per a votar el 25 de novembre

Obstacles de tota mena perquè els catalans a l'estranger puguin votar el 25-N