Ricard Pastó guanya la Mitja Marató de Mollerussa

• Encarna Garcia, primera en dones

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El temps va respectar els 25 anys de la Mitja Marató de Mollerussa i un miler d’atletes van disputar la cursa (uns 600 en aquesta distància i uns 400 en els 8 quilòmetres). El Xafatolls Ricard Pastó va guanyar la Mitja mentre que Encarna Garcia (C.A. Vic) era la primera dona.

Tot i ploure a primera hora del matí, el sol i un temps agradable va acompanyar els participants en la cursa organitzada per l’A.A. Xafatolls juntament amb l’Ajuntament de Mollerussa.

A Pastó el va seguir Rubén Bona del Cerdanyola C.H. Atletisme i Jaume Farré (Independent).

La segona Femenina fou Eva Rivalta (A.E. Ekke) seguidad e Rosa M. Carulla (la Guineu).

8 km

La cursa de 8 quilòmetres fou guanyada pe Sancho Ayala (Fondistes del Solsonès) seguit de Tarik Tarik (c. Seu Vella) i Caleb Amigo (Ja Arribaré!!!).

En categoria Femenina va guanyar Jackeline Gómez (Trotaplanas). Segona fou Yolanda Cebrián (Trèvol) i tercera Alícia Carrera (Zenkiu Runner’s).

Fira del Corredor i curses infantils

Coincidint amb la celebració dels 25 anys de la Mitja Marató, els Xafatolls van organitzar la I Fira del Corredor on, a banda de poder trobar nombrosos productes relacionats amb el món de l’atletisme també es van fer xerrades tècniques.

Per altra banda, dissabte, es van celebrar les curses infantils amb uns 300 participants.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.