Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  20.10.2012  18:44

Reobren l’històric Ateneu la Flor de Maig del Poblenou

L'Ajuntament de Barcelona i la propietat van tancar al maig el local a les entitats que s'hi reunien

Men?ame
 

Avui a la tarda, mig miler de veïns del Poblenou de Barcelona han reobert (vídeo) l’històric ateneu de la Flor de Maig, tancat per l'Ajuntament de Barcelona al maig. De manera inesperada, l’ajuntament va rescindir el contracte que mantenia amb la propietat de l’edifici, des del 1979, per a donar un ús social a l'edifici a través d’una titularitat pública. Amb el tancament, les entitats que hi desenvolupaven activitats es van quedar sense local. La Plataforma Recuperem la Flor de Maig ha decidit reobrir-lo per criticar 'una mala gestió dels recursos públics i un incompliment d’un acord entre els veïns i el consistori'.

La plataforma espera ara que totes les parts implicades en aquest ateneu històric 'aportin noves solucions per recuperar aquest edifici per al barri i donar resposta a les necessitats del teixit associatiu amb els valors cooperatius pels quals es va construir'.