Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  17.10.2012  13:44

Camacho fa el discurs de la por a la independència als jubilats i pensionistes

Els diu que 'no es podrien pagar les pensions d'un milió i mig de catalans'

Men?ame
 

La candidata del PP de Catalunya a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha insistit avui en el discurs de la por contra la independència de Catalunya. En aquest cas, Camacho ha dit: 'No es podrien pagar les pensions de més d'1,6 milions de catalans, ni tampoc els subsidis dels 600.000 desocupats'. Ho ha dit a la residència de gent gran de les Germanetes dels Pobres de Barcelona, on ha dit a jubilats i pensionistes que la independència de Catalunya seria un perill.

Camacho ha demanat a Artur Mas que tingui 'seny i sentit comú' i que busqui el diàleg per no arribar a aquesta situació.

Camacho: 'Sense títols universitaris ni ajuts agrícoles'

Ahir la candidata del PP ja va exposar més suposats perjudicis que causaria la independència. Va dir que els títols universitaris deixarien de ser reconeguts, perquè 'tenen validesa per la nostra pertinença a Espanya'. I també va alertar que hi hauria en risc les ajudes europees, perquè, segons ella, els agricultors catalans perdrien 310 milions d'euros dels fons europeus agrícoles. 'Una Catalunya fora de la Unió Europea també quedaria fora de la PAC', va dir Camacho.