Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.09.2012  23:45

Batles de la Vall d'Albaida, l'Alcoià i el Comtat es reuniran per defendre la línia Xàtiva-Alcoi

Men?ame
 

Els batles de la Vall d'Albaida, el Comtat i l'Alcoià són cridats a participar en una reunió per a definir una estratègia conjunta de cara a defensar la continuïtat i la millora de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi. La iniciativa ha sorgit dels batles d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i d'Alcoi, Toni Francés, qui faran arribar conjuntament una convocatòria als màxims representants de tots el pobles de les tres comarques i a les plataformes cíviques que defensen el tren per reunir-se dilluns 1 d'octubre a la Casa de la Vila d'Alcoi.

Segons ha expressat el batle d'Alcoi, la Generalitat i el govern espanyol 'fa anys que tenen un deute pendent amb les nostres comarques en matèria d'infraestructures: si el tren no té viatgers suficients és perquè porta molts anys abandonat'. Més encara, creu que el govern i el govern espanyol 'es plantegen tancar' la línia. En aquest sentit, el batle d'Ontinyent considera que les poblacions d'aquestes comarques 'no es poden permetre de perdre una via de comunicació tan important'.

La reunió, doncs, ha de servir per 'definir accions i gestions' per a assegurar la continuïtat i la millora de la infraestructura viària.