Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  10.08.2012  13:51

Un directiu del tennis franquista vol expulsar Àlex Fàbregas del Reial Club de Polo

Pablo Llorens ho ha demanat al director del club

Men?ame
 

'Diu que no sent els colors d'Espanya i sent els de Catalunya, això m'ha produït una repugnància tan gran que he trucat al president del Reial Club de Polo, que es diu Bonet, i li he dit que aquest senyor l'expulsarem del club', ha dit aquest matí Pablo Llorens, ex-director del Reial Club de Polo de Barcelona, l'equip en què juga actualment Àlex Fàbregas.

Llorens, que ha fet aquestes declaracions en una entrevista a l'agència Efe, va presidir la Federació Espanyola de Tennis entre el 1970 i el 1984 i fou membre del comitè executiu de la Federació Internacional de Tennis.

A sobre, ha criticat 'l'estupidesa de tota aquesta gent que demana seleccions catalanes'. Segons Llorens, és totalment impossible que n'hi hagi, perquè ho prohibeix el Comitè Internacional Olímpic i solament poden participar en els Jocs Olímpics els jugadors dels estats independents i reconeguts per les Nacions Unides.

Informació relacionada:

La persecució espanyolista contra Àlex Fàbregas, criticada als mitjans nord-americans

An Olympic Champion for Catalans

El fracàs de la delegació espanyola i la reivindicació de la selecció catalana porten nervis

El jugador d'hoquei Àlex Fàbregas tanca el compte de Twitter pels atacs rebuts

Gran reacció a la xarxa en favor d'Àlex Fàbregas