S’inicia una campanya a internet per actuar a la zona cremada

  • Parlem amb els promotors d'#1Català1arbre

VilaWeb
Redacció
23.07.2012 - 16:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Enmig dels centenars de piulades sobre el foc de l’empordà, que ha arribat a ser ‘trending topic’ mundial, destaquen les que expliquen el sorgiment de la campanya #1Català1arbre. VilaWeb ha parlat amb Oriol Puig un veí de Llançà que ahir va estar ajudant els conductors que van quedar atrapats pel foc a la N-260 i que avui ha decidit tirar endavant aquesta iniciativa perquè tothom qui vulgui pugui donar un cop de mà. 

Explica que la idea l’han tingut ell i l’Anna, una dissenyadora de Barcelona aficionada a l’excursionisme. Tots dos estan desbordats perquè només fa quatre hores que han llançat la pàgina web i ja han rebut gairebé deu mil visites, milers d’adhesions i correus de nou-centes persones que hi volen col·aborar.

Puig assegura que la seva voluntat no és pas suplir la feina dels professionals sinó mirar d’aportar un granet de sorra per refer el mal fet. ‘#1Català1arbre és un eslògan, el que volem és fer alguna cosa per ajudar, si s’ha d’anar a netejar sotabosc, ho farem!’ explica Puig. 

A la campanya s’hi pot sumar tothom qui vulgui i es plantegen fer una campanya de micromecenatge a Verkami per recollir diners i actuar. 

Una iniciativa semblant ‘1 empordanès 1 arbre‘ ja té gairebé sis mil adhesions al Facebook. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any