Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  16.05.2012  08:30

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa

El Palau d'Anglesola comptarà amb un alberg pel Camí de Sant Jaume

S'està creant l'Associació d'Amics del Camí del Palau d'Anglesola

Men?ame
 

Part dels vestidors de les piscines municipals del Palau d'Anglesola es transformaran en un alberg del Camí de Sant Jaume. Ho faran una vegada passat l'estiu, dins de la remodelació d'aquests equipaments.

L'alberg el gestionarà l'Associació d'Amics del Camí del Palau d'Anglesola, una entitat que està en procés de creació. L'alberg està mirant d'establir col·laboracions amb establiments de la població per poder donar serveis als pelegrins.

En el camí de Sant Jaume

El Palau d'Anglesola forma part del Camí de Sant Jaume que surt de Montserrat. Per això es habitual veure-hi passar pelegrins. El passat dia 6, una setantena de pelegrins van fer, a iniciativa dels Amics del Camí de Sant Jaume de Sabadell, un tram del recorregut, des d'Anglesola fins al Palau. En podeu trobar un crònica en la seva pàgina i un de més extens en aquest bloc.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d'Anglesola.