Mil Dimonis celebra els seus primers 10 anys

  • Dc. 2 de maig del 2012
    Amb una festa aquesta tarda a la Llibreria Catalana, la revista infantil en català (i amb també versions en altres llengues no estatals) Mil Dimonis celebrarà els seus primers 10 anys ...>>

VilaWeb
Redacció
02.05.2012 - 05:56

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’any 2002, l’APLEC (Associació per a l’ensenyament del català) es va adjuntar amb associacions basques, bretones, corses i occitanes per formar l’associació Coopelingua. Juntes, les associacions van editar una revista mensual comuna per als infants en 5 llengües: Plumalhon occità, Louarnig bretó, Pika basc, Aiò cors i Mil Dimonis català. També es van publicar una sèrie d’àlbums per a la mainada: Fredolic, Les aventures de la Lea, La graneta, Les aventures d’en Pelut, Pobles del món, i quaderns de coloratge.

Ja han passat 10 anys, i la revista va començar a celebrar-ho el passat 21 d’abril, aprofitant la celebració de la  festa de Sant Jordi a Perpinyà, a més a més ha publicat un número especial de 12 planes, amb una pàgina doble que relata l’evolució de la revista al llarg d’aquests 10 anys. Avui dimecres, a partir de les 15h, es farà l’Espertinar dels 10 Anys a la Llibreria Catalana, al 7 de la Plaça Joan Payrà.  Els mainatges que acudeixin tindran dret a un regalet sorpresa!.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any