Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.04.2012  20:52

Col·lapse al peatge de Manresa, amb un #novullpagar multitudinari

Els mossos acaben deixant passar desenes de cotxes sense pagar, segons els testimonis

Men?ame
 

Avui a la tarda hi ha hagut un gran col·lapse al peatge de Manresa, a la C-16, quan un conductor s'ha negat a pagar i li han abaixat la barrera. En aquest moment s'ha fet una llarga cua de cotxes, que han fet sonar els clàxons, com es veu en aquest vídeo de Sique Rodríguez. Un altre conductor, Carles Iturbe, ha mostrat fotos de l'embús i ha explicat per Twitter que els mossos han deixat passar desenes de cotxes sense pagar.

Iturbe ha fet un primer piulet dient: 'Peatge de manresa colapsat ple de mossos. La gent diu #novullpagar. Tots els carrils tallats.els mosos no sqben que fer'.

Després ha continuat: 'Finalment els mossos han autoritzat a passar en vermell, han deixat les barreres obertes i he vist desenes de cotxes fent #novullpagar'

I ha respost a un altre usuari que els primers conductors no han passat amb el semàfor en vermell fins que els agents no els han confirmat que no hi hauria multa.

L'1 de maig, jornada d'insubmissió

La campanya d'insubmissió als peatges #novullpagar ja té una data per fer la primera acció en massa i simultània: el dimarts 1 de maig. Es proposa als conductors que es presentin als peatges a migdia i segueixin el protocol marcat per no pagar. Els promotors de l'acció fan llista de tots els peatges de Catalunya i el País Valencià que es proposen.

Heus ací els peatges on es pot fer insubmissió dimarts a les dotze del migdia:

- Algemesí (sortida)
- Amposta- Deltebre (sortida)
- Castelló (sortida)
- Figueres Sud (sortida)
- Girona Sud (sortida)
- Martorell, autopista AP-7 (sentit Barcelona)
- Mollet, autopista C-33 (tots dos sentits)
- Manresa, autopista C-16 (tots dos sentits)
- Reus (sortida)
- Sagunt-València (sortida)
- Terrassa-les Fonts (tots dos sentits)
- Túnels del Garraf (tots dos sentits)
- Ulldecona-Vinaròs (sortida)
- Vilassar, autopista C-32 (tots dos sentits)