Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.04.2012  06:00

Leqtor.cat deixa de funcionar

La llibreria de llibres electrònics de 36L Books ha presentat concurs de creditors, segons un comunicat enviat a alguns usuaris

Men?ame
 

La llibreria digital Leqtor.cat ha deixat de funcionar des de fa uns dies i alguns clients han rebut un breu comunicat de l'empresa 36L Books per anunciar-los que ha presentat concurs de creditors. Els usuaris que tenien llibres pendents de descarregar no ho poden fer perquè l'empresa ha retirat completament la web de la xarxa, segons explica una lectora de VilaWeb.

'La direcció de 36L Books lamenta els possibles perjudicis causats a tots els afectats per aquesta situació', diu el comunicat, que afegeix un correu electrònic perquè els clients o usuaris puguin fer arribar les seves reclamacions i incidències.

El 22 de març el compte de Twitter de Leqtor va publicar l'últim piulet promocionant l'últim llibre de Raül Romeva, 'Sayonara Sushi'.