Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  12.04.2012  14:13

Via lliure al macrohotel de la platja verge del Trenc

El Consell de Mallorca modifica el pla territorial per construir el complex a prop de la platja del Trenc

Men?ame
 

El Consell de Mallorca ha aprovat, amb els vots en contra de l'oposició, el pla territorial que permetrà construir un macro-hotel a la zona de la Ràpita, a pocs metres de l'arenal del qual forma part la platja verge del Trenc. El PP ho ha tirat endavant corregint un error material, de manera que el sòl urbanitzable passa de dues hectàrees a vint-i-una.

El conseller del PSM-IV-Entesa, Joan Font, ha retret que la correcció dels errors materials del pla només pot tenir lloc en cas d'equivocacions materials i que es tracta d'un fet excepcional que només es pot admetre com a criteri restrictiu. De la mateixa manera, el grup del PSIB ha criticat que per corregir-los, els errors han de ser clars i inequívocs, i que en aquest cas es tracta d'una qüestió que permet interpretació.

Sobre les acusacions d'interpretació de la llei, el conseller del PP Mauricio Rovira ha argüit que el seu grup havia 'constatat un error a l'hora de traslladar el nombre d'hectàrees'.

Concentració a la porta del Consell

Mentre dins s'aprovava la modificació del pla territorial, a la porta del Consell hi havia una protesta del GOB i la plataforma Salvem sa Ràpita, que han anunciat que el 29 d'abril faran una cadena humana amb què volen unir la Ràpita i el Trenc.